Rendelő

XII. kerület, Csaba utca 8.

Telefonszám

+36 20 929 5054

Email cím

info@physiomaximum.hu

Nyitvatartás

H-P 8:00 - 18:00

Andrási Zsanett

Tanulmányok

Kezeléseim során ötvözöm a modern, nyugati orvoslás és fizioterápia módszereit a tradicionális gyógymódokkal, hogy a pácienseim egyénre szabott, integratív, holisztikus terápiában részesüljenek.
A célom az, hogy visszaadjam a hozzám forduló pácienseknek a fájdalom nélküli élet boldogságát. Minden tudásommal azon leszek, hogy a gyógyulás felé vezető úton társa lehessek azoknak, akik bizalommal fordulnak hozzám.

Rendkívül érdekelnek az alábbi területek:

Munkatapasztalat

Az előző években az OMINT-OORI Szeptikus Mozgásszervi Rehabilitációs Osztályán főleg a diabetes szövődményeinek mozgásterápiájával és rehabilitációjával foglalkoztam (angiopathia, neuropathia,
Charcot-arthropathia, amputáció). Emellett csont-ízületi infekciók, osteomyelitis és a traumatológiai ellátás után kialakult szövődmények mozgásterápiáját végeztem (pl. csípőprotézis kivétel utáni Girdlestone-állapot).

Kung fu - Sportlövészet - Zongora

Korábban nemzetközi kung fu bajnokként, majd sportlövészként magamon is megtapasztaltam a gyógytorna fontosságát az egyoldalú, túlterhelésből származó mozgásszervi panaszok megelőzésében és kezelésében.
Zongora: 6-18 éves koromig zongoráztam versenyszinten, a művészeti alapvizsgámat 2011-ben szereztem meg.

Andrási Zsanett Kunf Fu

Rendelőnk címe

1122 Budapest, Csaba utca 8. I. em / 3.

A lenti kapu a 6509 kód után a bal alsó (törlés) gomb megnyomásával nyílik, a rendelő pedig az első emeleten a szemközti bal legszélső ajtó. Lift az udvarban van.