Rendelő

XII. kerület, Csaba utca 8.

Telefonszám

+36 20 929 5054

Email cím

info@physiomaximum.hu

Nyitvatartás

H-P 8:00 - 18:00

Andrási Zsanett

Tanulmányok

Kezeléseim során ötvözöm a modern, nyugati orvoslás és fizioterápia módszereit a tradicionális gyógymódokkal, hogy a pácienseim egyénre szabott, integratív, holisztikus terápiában részesüljenek.
A célom az, hogy visszaadjam a hozzám forduló pácienseknek a fájdalom nélküli élet boldogságát. Minden tudásommal azon leszek, hogy a gyógyulás felé vezető úton társa lehessek azoknak, akik bizalommal fordulnak hozzám.

Rendkívül érdekelnek az alábbi területek:

g_csilla
Gubicza Csilla
5/5
Állkapocs fájdalom enyhítésére kerestem megoldást, most voltam először ilyen vizsgálaton, kezelésen. Nem igazán tudtam, pontosan mire számítsak, de Zsanett nagyon profi, kedves, figyelmes, ami segített abban, hogy komfortosan érezzem magam. Az állapotfelmérés nagyon részletes volt, a kezelés hatását pedig már az időpont után éreztem. Mindenről kaptam tájékoztatást, mindig tudtam, hogy mi fog következni. Otthon elvégzendő gyakorlatokat, tanácsokat is kaptam. Bízom benne, hogy a következő alkalmak során találunk hosszútávú megoldást a problémámra!
blank-profile-picture
M.Krisztina
5/5
Állkapocs ízületi fájdalommal kerestem fel Zsanettet. Hát egy csoda. Mar az első kezelése után szinte megszűnt a fájdalmam. Ennyire jó szakemberrel aki mellette még kedves, megértő, sosem találkoztam. Ajánlani tudom mindenkinek. Köszönök mindent!
blank-profile-picture
Kovácsné Lukácsi Éva
5/5
Rettenetes bokafájdalommal, ödémával jártam Zsaninál, aki alapos kikérdezés és vizsgálat után megkereste számomra a leghatékonyabb gyógyítási fogásokat. Már az első kezelés után annyira csillapodtak panaszaim, hogy a lépcsőn saját lábamon mentem le, a második óta pedig alig vizesedik a lábam. 🙂 Ehhez a Zsani által küldött remekül összeállított gyógytorna gyakorlatok is segítségemre vannak, amiket napi rendszerességgel végzek. Csak ajánlani tudom Zsanit! Nagyon lelkiismeretes!
szafonov_sz
Szafonov Szonja
5/5
Egyedülálló figyelem és magas szakmai nívó jellemzi a csapatot. Széles terápiás paletta, alternatív gyógymódok a konzervatív terápia mellett. Gyermek, felnőtt és időskorú paciensek ellátására is szakosodott csapat. Csak ajánlani tudom!
blank-profile-picture
Fábián István
5/5
Rékánál és Zsanettnél is voltam már kezelésen, és mindketten nagyon lelkiismeretes, profi szakemberek akikből árad a segítőkészség. Mindkettőjüket bátran ajánlom!

Munkatapasztalat

Az előző években az OMINT-OORI Szeptikus Mozgásszervi Rehabilitációs Osztályán főleg a diabetes szövődményeinek mozgásterápiájával és rehabilitációjával foglalkoztam (angiopathia, neuropathia,
Charcot-arthropathia, amputáció). Emellett csont-ízületi infekciók, osteomyelitis és a traumatológiai ellátás után kialakult szövődmények mozgásterápiáját végeztem (pl. csípőprotézis kivétel utáni Girdlestone-állapot).

Kung fu - Sportlövészet - Zongora

Korábban nemzetközi kung fu bajnokként, majd sportlövészként magamon is megtapasztaltam a gyógytorna fontosságát az egyoldalú, túlterhelésből származó mozgásszervi panaszok megelőzésében és kezelésében.
Zongora: 6-18 éves koromig zongoráztam versenyszinten, a művészeti alapvizsgámat 2011-ben szereztem meg.

Andrási Zsanett Kunf Fu

Rendelőnk címe

1122 Budapest, Csaba utca 8. I. em / 3.

A lenti kapu a 6509 kód után a bal alsó (törlés) gomb megnyomásával nyílik, a rendelő pedig az első emeleten a szemközti bal legszélső ajtó. Lift az udvarban van.