Rendelő

XII. kerület, Csaba utca 8.

Telefonszám

+36 20 929 5054

Email cím

info@physiomaximum.hu

Nyitvatartás

H-P 8:00 - 18:00

Prémium személyi edzés (2-3 fő)

prémium személyi edzés
Tóth Réka profilkép
Tóth Réka
50 perc
Egyszeri alkalom: 8.000Ft
10 alkalmas bérlet: 70.000Ft
Andrási Zsanett profilkép
Andrási Zsanett
50 perc
Egyszeri alkalom: 8.000Ft
10 alkalmas bérlet: 70.000Ft

A Te igényeidhez igazított prémium személyi edzés. Fokozatosan felépített programunkkal minimalizáljuk a sérülés kockázatát, és segítünk elérni a céljaidat. Kis, 2-3 fős csoportjainkban a helyes technika elsajátítására és a maximális figyelemre helyezzük a hangsúlyt. A legmodernebb technológiát alkalmazzuk – ugyanazt a gépet, amelyet a világ legjobb sportolói használnak felkészülésük során.

Maximum 3 fő / alkalom

icon-map

Rendelőnk címe

1122 Budapest, Csaba utca 8. I. em / 3.

A lenti kapu a 6509 kód után a bal alsó (törlés) gomb megnyomásával nyílik, a rendelő pedig az első emeleten a szemközti bal legszélső ajtó. Lift az udvarban van.

icon-testimonial

Akik már jártak nálunk

sz-zoltan
Szabó Zoltán
5/5
Egy állapotfelmérésen és első kezelésen voltam!Csak pozitív jó véleményt tudok mondai az alapos állapotfelméréssel,kezeléssel és érdeklődésemre kapott válaszokkal kapcsolatban!Nagyon jólesett ez a hozzáállás! A kezelés természetesen az én állapotomat és észrevételeimet figyelembe véve zajlott! Köszönöm szépen!
blank-profile-picture
Friedl Szilvia
5/5
Zsani hihetetlenül figyelmes, precíz, zseniális tudással és felkészültséggel, tapasztalattal. Megnyugtató a közelében lenni. Még csak egy alkalommal voltam, de már most boldog vagyok, mert végre tudom, hogy van remény, sőt hamarabb, mint gondoltam. Alig várom a következő alkalmat. 🙂
blank-profile-picture
Vilmos
5/5
Zsanett kimozgatással, masszirozással, tornával megszüntette a korábbi sérülésem, a túlzott megterhelés és hátgerincferdülés miatt kialakult erős lapocka és váll fájdalmamat. Nem gondoltam volna, hogy 1 alkalom már ennyire hatásos lesz. Ügyessége, tudása, kedves hozzáállása miatt jó szívvel ajánlom.
blank-profile-picture
H. Mária
5/5
Komoly hasi műtét utáni szövődményekkel és panaszokkal kezdtem el a manuálterápiás kezelést Rékánál. Állapotom fokozatosan javult, már mindenféle mozgásra képes vagyok, lazultak az izom- és kötőszövet feszülések. Újabban vállgyulladással és idegi alapú lábfájdalommal is kezel. Rendkívül hozzáértő és alapos, nagyon kedves és közvetlen, ezért szívesen járok hozzá és másoknak is csak ajánlani tudom.
blank-profile-picture
dr Stafira Zsuzsanna
5/5
Többedszer adok hálát Rékának a mozgásszervi problémám megoldásában adott kezeléséért. Természetesen járok emlékeztető kezelésekre és a közben adódó váll-, hát fájdalmak enyhítésére. Nemcsak szakmai tudása, de kedvessége, lelkiismeretessége is lenyűgöz.
blank-profile-picture
Krisztián
5/5
Réka nagyon kedves es professzionális baba mozgás terápia terén. Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással es szívvel ajánlom bárkinek pici babával.
blank-profile-picture
Szántó Zsuzsanna
5/5
Térdproblémámmal jelentkeztem Zsanettnél. Kellemes környezetben, kedves hölgy fogadott. Alapos kikérdezés és állapotfelmérés után kezelt, mindig elmondva mit, miért csinál, majd ellenőrizte, van-e változás. Foglalkozás végén járásom könnyebb, szabadabb lett és tanácsot is kaptam a továbbiakra vonatkozóan.
blank-profile-picture
M. Kitti
5/5
Zsani nagyon felkészült, figyelmes és nagy jó szakember. Örülök, hogy eljöttem hozzá, szívből ajánlom mindenkinek!