Rendelő

XII. kerület, Csaba utca 8.

Telefonszám

+36 20 929 5054

Email cím

info@physiomaximum.hu

Nyitvatartás

H-P 8:00 - 18:00

Csoportos gerinctorna a hosszú fájdalommentes életért!

Rendszeresen sportolsz mégis vannak itt-ott fájdalmaid? Te is gyakran küzdesz nyaki-deréktáji, vagy csípő-térd panaszokkal?
A sérülések hátterében legtöbb esetben a nem gazdaságos izommunka áll! Nagyon fontos a napjainkban sokat emlegetett core izmok megerősítése!
Vagy esetleg napi 8-10 órát ülsz?

A nap végére azt érzed, hogy leszakad a hátad, derekad, feszül a vállad, megfájdul a fejed, egyre visszeresebb a lábad? Puffadsz, esetleg bedagad a bokád?

Az ülőmunka olyan terhelést ró a gerincünkre és testünk egészére, amire a természet nem készítette fel. Nem a Te hibád, az üléssel töltött órák száma folyamatosan nő a modern életvitel során, az viszont a Te felelősséged és döntésed, hogy teszel-e az egészséged megőrzéséért.

Most verhetetlen áron, mindössze 5.000Ft-ért dolgozhatsz együtt profi manuálterapeutával!

Aki mindenben a segítségedre lesz

Tóth Réka PhysioMaximum

Tóth Réka

gyógytornász-manuálterapeuta
a PhysioMaximum alapítója

vélemény - F.Andrea
Fazekas Andrea
5/5
Réka nagyon elhivatott és tapasztalt gyógytornász. Igazán lelkiismeretesen dolgozik. Minden kezelést állapotfelméréssel indít. Odafigyel minden apró részletre a manuálterápiánál és a tornagyakorlatok megtanításánál egyaránt. Empatikus személyiségű, jól felkészült, segítőkész, teljesen meg vagyok elégedve a szakértelmével és a hozzáállásával is.
vélemény - Dóra
Simon Dóra
5/5
Mindenkinek csak ajánlani tudom (és teszem is azt fáradhatatlanul) Tóth Rékát! Kitűnő szakember, nagy tudással rendelkezik, alapos és elhivatott, és emellett kedves személyiség is egyben! Rendszeresen járok hozzá, miatta vagyok ilyen jó állapotban!
b_audrey
Baracsi Audrey
5/5
Réka minden alkalommal nagy szakmai odafigyeléssel és maximális teljesítménnyel kezeli a problémáimat, amikkel hozzá fordulok. A sok ülő munkából és a fizikai felépítésemből származó izom/szöveti eltérési problémáimmal nem is fordulnék már máshoz!
cs_dorottya
Csuka Dorottya
5/5
Évek óta járok Réka komplex kezeléseire, neki köszönhetem, hogy egy-egy sportsérülésből nagyon gyorsan felépültem. Az általa végzett alapos fasciaterápia hozzájárul ahhoz, hogy folyamatosan űzhessem a kedvenc sportjaim, fejlődhetek a futásban sérülések nélkül. Nagyon örülök, hogy néhány éve rátaláltam Rékára, azóta rendszeresen járok a kezeléseire akár egy adott problémával, akár a „karbantartás” céljából.
k-zsolt
Kolumbán Zsolt
5/5
Kedves, figyelmes, munkájára igényes hozzáértő szakember. Gerincproblémával kerestem fel Rékát lassan fél éve és gyógyulásomat követően is visszajárok hozzá. Gerinc és egyéb mozgásszervi panaszok esetén keressétek őt Bátran. Ajánlani tudom mindenkinek!
vélemény - Csaba
Csuzdi Csaba
5/5
Réka a derékfájásomat és a sportból eredő mozgásszervi fájdalmamat is hatékonyan, számomra egyedi módszerrel pár kezelés alatt megoldotta. Rendkívül alapos és persze kedves, ez az alap nála.
L_Gabor
Liptay Gábor
5/5
Örülök, hogy Rékára találtam. A jó híre megelőzte, és a tapasztalataim, amik a kezelések nyomán érnek még ezeknél is jobbak. Kezelésről-kezelésre jobbnak, mozgékonyabbak érzem magam: a régóta fájó, szúró, vagy beállt testrészeim egyre panaszmentesebbek. Rendszeresen járok Rékához kezelésre és ezt a szokásomat a jövőben is meg fogom tartani. Szívből ajánlom fiataloknak vagy idősebbeknek egyaránt. Köszönöm Réka!
o_gergo
Ozsvárt Gergő
5/5
Réka hiteles maradt a PhysioMaximum névhez, ugyanis minden kezelésből kihozta a maximumot. Nem csak szakmailag tette bele minden tudását, de mellette szívvel-lélekkel csinált mindent és az utóbbi számomra legalább olyan fontos, mint az, hogy valaki jó szakember. A kettő szerintem együtt alkot nyerő párost, éppen ezért nyugodt szívvel tudom ajánlani Rékát és a szolgáltatását. Nekem személy szerint a nyakam, a derekam és a bokám is jó emlékeket őríz róla, mert kihozta őket a fájdalom periódusból.
K.Gergő
Kollár Cluse Gergő
5/5
3 kezelés… Ennyi idő kellett, hogy a sérvem visszahúzódjon és fájdalommentes legyek. Előtte nagyon kemény, krónikus fájdalmaim, nyaki merevségem volt, ami az évek alatt folyamatosan romlott, konkrétan aludni sem tudtam az utóbbi időszakban.
v_csilla
Vereckei Csilla
5/5
Réka nagyon kedves és alapos volt velem az állapotfelmérés során. Látszott, hogy holisztikus szemlélettel a probléma gyökerét szeretné feltárni. Továbbra is fogok hozzá járni!
B.Brigitta
Baranyai Brigitta
5/5
Szívből ajánlom Rékát minden kedves gerinc,térd betegséggel és mellé egyéb más jellegű panaszokkal régóta szenvedő betegeknek . Alapos kikérdezés maximális empátia, maximális szaktudással van megáldva. A kezelés hatékony a fájdalom elmúlik.

1122 Budapest (XII. ker.), Csaba utca 8. I. em / 3.

A lenti kapu a 6509 kód után a bal alsó (törlés) gomb megnyomásával nyílik, a rendelő pedig az első emeleten a szemközti bal legszélső ajtó. Lift az udvarban van.

terem

A megfelelő sportteljesítményhez és a sérülések elkerüléséhez elengedhetetlen a gazdaságos izommunka, a mély izmoknak nagyon gyorsan be kell kapcsolniuk, a helyzetérzékelő receptoroknak tudniuk kell reagálni a hírtelen irányváltásokra.

Ha stabil alapnak a medencénket tekintjük, akkor a medencénkhez kapcsolódó legmélyebb izmainkat kell minél jobban megerősíteni. Ha ez megvan, lehetővé teszi a felső és alsó végtagjaink szabad sérülésmentes mozgatását.

Az óra során mobilizáló-nyújtó gyakorlatokkal elérjük a gerincünk teljes mozgástartományát, izolált mozgásokkal bekapcsoljuk a nem mozgó gerincszakaszokat. A mobilizáló gyakorlatok után megerősítjük a mély izomláncot, ami segíti kialakítani a porckorongok egyenletesebb terhelését és javítja a végtagok keringését. 

Biztosan hallottál már az aktív ülésről, illetve hogy szüneteket kellene tartani, óránként tornázni. Ha tanácstalan vagy, hogyan mozgasd át a tested, gyere el csoportos órámra és megmutatom!

Segítségemmel a tanultakat be fogod tudni építeni a napi rutinodba és szót ejtünk a munkahelyi környezet ergonomikus kialakításának alapelveiről is.

Rendszeres tornával megelőzheted a helytelen testtartásból eredő panaszokat, deformitásokat, illetve porckorongbántalmakat. Mindemellett segít kialakítani egy ízületkímélő mozgáskultúrát, helyes testtartást.

Kinek ajánlott?
Kinek nem ajánlott?
Hogyan készülj

Kényelmes ruházat, folyadékpótlás és törölköző. A tornák cipő nélkül zajlanak. Jógaszőnyegek biztosítottak a résztvevők számára. Ékszerek viselése balesetvédelmi szempontból nem javasolt.

Ha fejlődnél a sportban, vagy szeretnéd megelőzni a sérüléseket, akkor a legjobb helyen jársz!
Ha védenéd a gerinced az ülőmunka káros következményeitől vagy szeretnél megszabadulni az emiatt kialakult fájdalomtól, akkor ezt az órát neked találtam ki! Hozzád hasonló egészségtudatos emberekkel fogsz együtt mozogni jó hangulatban, szakmai vezetéssel, igényes környezetben. Tegyél te is egy lépést a hosszú fájdalommentes életért!

Fizetés a helyszínen, most csak foglald le a helyed!
Réka - HÉTFŐ 8:00 - 9:00 | Zsanett - KEDD, PÉNTEK 18:00 - 19:00